Vandaag geopend:

Catering

Wij verzorgen catering voor elke gelegenheid voor zowel privé als zakelijk van 15-500 personen*. Voor verjaardagen, personeelsfeesten, bruiloften en jubilea leveren wij complete buffetten inclusief tafels, aankleding, eetmandjes, bestek, servetten en afwasservice. U hoeft dus niets te doen en kunt volop van het feest genieten.

Salas Catering, Indische catering

Wij werken met verschillende menu’s en u kiest zelf de gerechten binnen het gekozen menu. De hoeveelheden zijn voldoende om minimaal twee keer gebruik te maken van het buffet. In de gerechtenlijst zijn ook diverse vegetarische en glutenvrije gerechten opgenomen.

Wilt u eten bestellen voor een kleinere groep van minder dan 15 personen? Ook dan kunt u een menu samenstellen via onze website. In plaats van een buffet op te stellen, bezorgen wij het eten dan in bakjes bij u thuis of u kunt het ophalen op een vooraf bepaalde tijd. 

Heeft u andere wensen dan kunnen wij voor u een voorstel op maat maken.

In verband met voorbereidingstijd verzoeken wij u vriendelijk minimaal 2 weken van tevoren uw catering-offerte aan te vragen.

De factuur ontvangt u altijd na afloop. U kunt pinnen, contant betalen of overboeken.

* Wij verzorgen catering vanaf 15 personen met een minimale besteding van € 250,-.

Catering op uitvaarten

Ook voor uitvaarten en herdenkingen bieden wij diverse catering opties. Van een eenvoudig menu voor de genodigden tot Indische koekjes of hapjes, er zijn verschillende mogelijkheden. Bekijk de uitvaart mogelijkheden hier.

Bekijk onze menu’s