Vandaag geopend:

Catering

Wij verzorgen catering voor elke gelegenheid voor particulieren en bedrijven van 15-500 personen*. Voor verjaardagen, personeelsfeesten, bruiloften en jubilea leveren wij complete buffetten inclusief tafels, aankleding, eetmandjes, bestek, servetten en afwasservice. U hoeft dus niets te doen en kunt volop van het feest genieten. Wilt u begeleiding van het buffet, ook dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Salas Catering, Indische catering

Wij werken met verschillende menu’s en u kiest zelf de gerechten binnen het gekozen menu. De hoeveelheden zijn ruim voldoende, zodat uw gasten ook een tweede keer van het buffet gebruik kunnen maken. In de gerechtenlijst zijn ook diverse vegetarische en glutenvrije gerechten opgenomen.

Wilt u eten bestellen en bent u met minder dan 15 personen? Denkt u dan eens aan het Menu van de week

Heeft u specifieke wensen dan maken wij graag een voorstel op maat voor u.

In verband met voorbereidingstijd en planning verzoeken wij u vriendelijk minimaal 2 weken van tevoren uw catering-offerte aan te vragen.

De factuur ontvangt u altijd na afloop. U kunt pinnen, contant betalen of overboeken.

* Wij verzorgen catering vanaf 15 personen met een minimale besteding van € 250,-.

 

Bekijk alle menu’s

Catering op uitvaarten

Ook voor uitvaarten en herdenkingen bieden wij diverse catering opties. Van een eenvoudig menu voor de genodigden tot Indische koekjes of hapjes, er zijn verschillende mogelijkheden. Bekijk de uitvaart mogelijkheden hier.